Dernekler / Kulüpler Merkezi

Bilen Bilmeyen Gelsin,Bilenler Bilmeyenlere Öğretsin

İlçemizde yetenekli ve bu yeteneklerini toplum yararına çalışmak isteyen insanlar var. Birde meraklı ama nereden başlayacağına bilmeyen boş zamanlarında toplumsal faydaya katkıda bulunmak isteyen insanlar var. Bu yetenekli, meraklı ve çalışkan insanların birbirleri ile buluşacakları bir ortam yok. Bu değerli hazine ortam sağlayamadıkları için ziyan olmaktadır.  Bu ortak hedef doğrultusunda çalışmak isteyen insanlar belediyenin öncülüğünde tanışma toplantıları düzenlenmeli. Bu insanların dernekleşme kulüpleşme aşamasındaki giderlerine destek olmalıdır. Örnek olarak yamaç paraşütü eğitmeni olan ama kendine ait paraşütü olmayan ve ortamını iş dolası ile değiştirmiş kişiye destek çıkılmalı. Uzman olduğu ve yardımcı olmak istediği alanla ilgili, eğitim almak isteyen insanlara aktarma fırsatı verilmeli.  Belediyemiz yer, malzemede ve tanışma ortamı sağlamalıdır. İngilizce konusunda çok deneyimli emekli yurt dışı tecrübesi olan bir bireyin İngilizce öğretmen kulübü kurması.
  Bu merkez ile bütün dernek ve kulüpler aynı çatı altında olacak ve ortak çalışmak isteyen insanları buluşma ve üretme merkezi olacaktır.

  • ·         Bir birlerini tanımayan ve güvenin en az olduğu noktada sizlerin desteği ve oluşturacağı güven ortamı ile en iyi verimin alınacağını düşüyorum.
  • ·         Dernekler özellik kuruluş ve ayakta kalma sürecinde destekleyici olur.
  • ·         Dernekleşme ve kulüpleşme hakkında hukuki destek sağlanır.
  • ·         İstekli gruplara çalışma ofisi ve malzeme deposu temin edilebilir.
  • ·         Çalışma odasındaki mobilya ve malzemeler sizlerin tarafından temin edilir.
  • ·         Farklı alanlarda kulüp ve dernekler aynı hedef doğrultusunda ortak işbirliğini daha kolay yapabilirler.
  • ·         Sağlanan fiziki mekân çalışma durumlarına veya yeterliliklere göre sınırlandırılabilir.


Yorumlar