Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Dergisi

Dergi kısa süreli özverili çalışma ile hazırlandı. Daha özgün,keyifli ve okulumuzu anlatan dergi yapmak istedik. Derginin hazırlanmasında okul müdürümüzün çok büyük emeği var. Edebiyat öğretmenimiz ve bilişim teknolojileri zümrem geceli gündüzlü çalıştı.Onlarla çalışmak ve çalışkanlıklarına şahit olmam beni çok mutlu etti. Katkıda bulunan arkadaşlarımız, zamanlarından aldığımız sevdiklerimiz teşekkürler. 

Dergimizden bir bölüm;Okulumuz; Kurtuluş Savaşı'nda Kocaeli ilinin Bahçecik/Servetiye cephesinde Kara Fatmaların, Cemal Beylerin Bahçecikli  yiğtlerin destanlar yazdıkları, ilimizin 7 yıldızlı ilçesi Başiskele Bahçecik Semtinde 2003 Yılında Anafartalar Lisesi olarak eğitim öğretme başlamıştır. Çeşitli tarihlerde okumuzun adı yenilenmiştir. En son 2013 yılında okulumuz Bahçecik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi adını almıştır. Açıldığı günden bugüne 2000 üzerinde öğrencimiz mezun olmuştur.


Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen ve dergi çalışmalarında farklı çalışma isteyen arkadaşlara faydalı olması dileklerimle.
   
Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Dergisi için lütfen TIKLAYINIZ

Yorumlar